Met korting naar Crea Weekend

Wat is Crea Weekend?

Crea Weekend Harderberg: de creatieve beurs in Overijssel. Trommel al jouw artistieke vrienden en vriendinnen op voor dit speciale evenement! Een kleurrijke beurs én de eerste stap naar nieuwe inspiratie!

Crea Weekend reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Crea Weekend beoordeling achter te laten.

Crea Weekend

Voor alle creatievelingen is er Crea Weekend, een beurs waar je de nieuwste trends en trucs vindt. Dit creatieve evenement is meerdere keren per jaar te bezoeken in Evenementenhal Rijswijk. Maak kennis met nieuwe hobbytechnieken die enorm veel inspiratie geven of volg een workshop met originele materialen. Het aanbod op de beursvloer is groot en alle creatieve uitingen komen hier voorbij. Je krijgt tips over het maken van je eigen kaarten met de nieuwste stempels en scrapbooktechnieken. Het maakt het versturen van een kaartje niet alleen een stuk leuker, je weet zeker dat je een uniek exemplaar op de bus doet. Als je houdt van unieke items, maak je ook je eigen sieraden. Op de beurs zie je de schitterende kralen, pailletten en bedels die een origineel sieraad kunnen vormen. Laat je creativiteit de vrije loop en koop hier de beste artikelen voor je eigen armbanden, kettingen of oorbellen. Crea Weekend geeft je een goed beeld van de nieuwste mode in de hobbywereld. Als je graag je eigen woondecoraties maakt zijn er ook demonstraties om deze van perfecte kwaliteit te vervaardigen zodat je er extra lang lol van hebt. Laat je verrassen en inspireren op deze beurs in het Overijsselse Hardenberg.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Crea Weekend

Energieweg 2
7772TV Nederland

Contact

523289898

Openingstijden en reserveren

Is Crea Weekend open? Kijk op de website van Crea Weekend voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.