Met korting naar Dance Valley

Wat is Dance Valley?

Dance Valley, een jaarlijkse openlucht dance festival in recreatiegebied Spaarnwoude. Ieder jaar weer komen er tienduizenden bezoekers op dit grote dance event af! Met de grootste artiesten en dikke line-up een festival waar je geweest moet zijn!

Dance Valley reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dance Valley beoordeling achter te laten.

Korting op Dance Valley tickets

Ben jij een fan van dancemuziek? Zou je graag naar dit festival gaan maar zit je wat krap bij kas? Uitmetkorting.nl helpt je uit de brand door alle de kortingsbonnen- en acties voor Dance Valley de gaten te houden. De verscheidene mogelijkheden tot het verkrijgen van korting worden op deze pagina verzameld. Er is voor ieder wel een passende aanbieding. Bespaar op je entreeticket, de zon krijg je er hopelijk gratis bij! Een festivalticket kan nog wel eens prijzig zijn. Door een kortingsvoucher via Uitmetkorting.nl af te nemen loopt zo'n swingende dag niet te erg in de kosten. Ook houd je nog wat geld over voor een versnapering!

Dance Valley Spaarnwoude

In 1995 werd Dance Valley voor het eerst gehouden. Toen al kwamen er ruim 8.000 mensen op dit openlucht evenement af. Nu is Dance Valley Festival het langstlopende elektronische dance festival van Nederland en heeft het jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers. Word via Uitmetkorting.nl ook een bezoeker door een kortingsticket te bemachtigen. Het festival bestaat uit verschillende podia met eigen stijlen en een dikke line-up. De verschillende elektronische dansstijlen, entertainment en opvallende decoraties zorgen voor een ziek vette ervaring! Het is een festival die niet voor niets aan de top van festival wereld staat. Er komen grote internationale namen naar dit festival. Naast Nederlandse en Engelse artiesten komen er namelijk ook Duitse, Zweedse en andere nationale DJ’s. Dance Valley wordt georganiseerd in Velsen Valley. Dit gebied ligt in recreatiegebied Spaarnwoude en is een locatie waar jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd worden. Dus op zoek naar een goed feestje (en aangename korting)? Schrijf je in en wie weet win jij gratis kaartjes voor Dance Valley.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Dance Valley open? Kijk op de website van Dance Valley voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.