Met korting naar De Bios Heerenveen

Wat is De Bios Heerenveen?

De Bios in Heerenveen ligt in Friesland. Films uit uiteenlopende genres worden hier vertoond. Het is tevens dé bios voor leuke evenementen: filmhuis, ladiesnight, men's night, kleuterbios, kidsparty, klassiek & Halloween. Kortom, iedere doelgroep beleeft hier een unieke filmervaring.

De Bios Heerenveen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Bios Heerenveen beoordeling achter te laten.

De Bios Heerenveen

Zie een leuke film op het witte doek schitteren bij De Bios Heerenveen. In deze bioscoop staan de nieuwste films op je te wachten. Plan een leuk uitje naar de bios. Of je nu graag met je geliefde, vrienden of gezin gaat. Je vindt altijd wel iets wat iedereen leuk vindt. Trommel je vriendin, moeder of zus op en ga samen naar de Ladies Night. Kom eerst lekker bij onder het genot van een drankje. Klets gezellig wat, terwijl je langs de verkoopstands loopt. Koop leuke spulletjes en stap hierna de bioscoopzaal binnen. Hier staat een leuke vrouwenfilm voor jullie klaar. Na afloop krijg je zelfs nog een goodiebag vol handige en mooie spulletjes mee. Liefhebbers van bijzondere en arthouse films gaan naar de Filmhuis-voorstellingen. Laat de kaskrakers even voor wat ze zijn en geniet van deze pareltjes. Geheid dat deze films je aan het denken zetten of weten te raken. Bezoek anders ook eens een klassieke voorstelling. Dit zijn live registraties van een opera of dansshow. Rechtstreeks vanuit Londen, Milaan of Barcelona op het grote scherm in de bioscoopzaal. Scheelt je een hoop reiskosten en door de goede beeld- en geluidskwaliteit is het toch net alsof je er zelf bij bent. Deze bioscoop heeft een voorstelling voor iedereen!

Mensen bezochten ook: Bioscoop De Nieuwe Kolk, CineCity Vlissingen, CineMec, Euroscoop Tilburg, Foroxity Filmarena Roermond, Take Ten, Utopolis Almere, Wolff CineStar

Praktische informatie


Adres De Bios Heerenveen

Burgemeester Kuperusplein 52
8442CM Heerenveen
Nederland

Contact

513654051

Openingstijden en reserveren

Is De Bios Heerenveen open? Kijk op de website van De Bios Heerenveen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.