Met korting naar De Oliemeulen

Wat is De Oliemeulen?

Dierenpark De Oliemeulen is een reptielenhuis in Tilburg. In dit dierenpark vind je voornamelijk reptielen en amfibieen. Denk aan krokodillen, schildpadden en salamanders. Daarnaast vind je hier vogels, vleerhonden en aapjes. Dus schrik niet als er een roofvogel overvliegt of een aapje op je schouder springt, het kan allemaal bij Dierenpark De Oliemeulen!

De Oliemeulen reviews

Op basis van 60 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Oliemeulen beoordeling achter te laten.

Korting op De Oliemeulen tickets

In De Oliemeulen kan je oog in oog staan met meer dan 150 verschillende diersoorten. Voordelig naar Dierenpark De Oliemeulen? Check dan de kortingsacties op deze pagina. Wij verzamelen geldige kortingsacties waardoor jij voordelig naar De Oliemeulen kan. Ontdek nu meer over krokodillen, aapjes en andere dieren. Ben je een waaghals? aai dan een vogelspin, houd een uil vast of hang een slang om je nek. Je beleeft het allemaal bij De Oliemeulen! Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties. Wie weet heb je geluk en win je gratis toegangskaartjes of bemachtig je goedkope toegangstickets. Snuffel rond op deze pagina en profiteer gemakkelijk en snel van hoge kortingen.

De Oliemeulen Tilburg

Wil je een onvergetelijke dag beleven? Kom dan naar Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg. Dit dierenpark is anders dan alle andere parken, omdat je hier oog in oog staat met meer dan 150 verschillende diersoorten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan stinkdieren, apen en krokodillen! Het zal zeker niet alleen bij kijken blijven, want een aantal dieren mag je tijdens demonstraties zelfs even aanraken. Durf jij het aan om een wurgslang of vogelspin aan te raken? De verzorgers van de dieren zullen ervoor zorgen dat je niet bang hoeft te zijn! Om je dagje uit nog leuker te maken vind je op deze pagina regelmatig kortingsbonnen en andere aanbiedingen voor de Oliemeulen. Daarmee bespaar je op de entree en hou je geld over voor bijvoorbeeld een huisgemaakt broodje in het gezellige cafetaria van het dierenpark. Als je regelmatig in de Oliemeulen komt is een abonnement op het park een voordelige keus. Met deze pas mag je bovendien niet alleen onbeperkt naar de Oliemeulen, maar krijg je ook korting op veel andere leuke dierentuinen in de omgeving van Tilburg.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres De Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30
5042EH Tilburg
Nederland

Contact

134630026

Openingstijden en reserveren

Is De Oliemeulen open? Kijk op de website van De Oliemeulen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.