Met korting naar De Scheg

Wat is De Scheg?

De Scheg in Deventer is een multifunctioneel sportcentrum met een zwemparadijs, kunstijsbaan, driftkartbaan, speeltuin, sporthallen en squashbanen. Alle faciliteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden tot een complete dag uit.

De Scheg reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Scheg beoordeling achter te laten.

Korting op De Scheg tickets

Je vindt bij De Scheg alles voor een actief dagje uit en hier bij Uitmetkorting.nl vind je de korting! Of je nu wilt gaan schaatsen, karten of zwemmen scoor op deze pagina korting tot sportcentrum De Scheg in Deventer. Je vindt op deze pagina namelijk actuele aanbiedingen die je dagje weg een stuk voordeliger maken. Wij van Uitmetkorting.nl verzorgen een breed aanbod aan actuele kortingsacties. Je hoeft dus zelf niet uren het internet af te struinen voor voordeel, dit hebben wij al voor je gedaan. Zo kan je voordelig genieten van het ruime aanbod faciliteiten in De Scheg.

De Scheg Deventer

Leer schaatsen bij De Scheg in Deventer. De schaatsschool van deze ijshal biedt cursussen, trainingen en clinics. Of je nu al enkele jaren op de ijzers staat of eerst nog alles onder de knie moet krijgen. Er zijn lessen voor zowel de beginnende als geoefende schaatser. Als je het al wat langer doet, richt je je in de lessen met name op techniek en uithoudingsvermogen. Starters leren uiteraard de beginselen. Voor de jongsten is er ook ijspret. In speciale lessen voor hen leren ze de sport op een speelse en leuke wijze. Voor je het weet rijden jullie samen een baantje. Ben je niet zo van het rondes rijden? Je kunt ook leren kunstschaatsen. Lekker pirouettes draaien op het ijs en wie weet krijg je nog een lift voor elkaar ook. Alle trainingen worden in de herfst- en winterperiode gegeven. Natuurlijk ben je bij De Scheg ook van harte welkom voor gewoon een dagje op het ijs. Heerlijk schaatsen met vrienden of het gezin. Kom na afloop nog gezellig voor een hapje en drankje naar de bar. Naast schaatsen kun je zwemmen en sporten als squash, schermen en vrouwenfitness doen bij dit sportbedrijf. Bedrijven kunnen er terecht voor vergaderingen en overleggen. Beleef alle faciliteiten van De Scheg via een aanbieding van Uitmetkorting.nl. Spring in het diepe of stap op de schaats, de kortingen op deze pagina brengen jou dichterbij deze verschillende vormen van entertainment.

Mensen bezochten ook: FlevOnice, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Jaap Edenbaan, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf, Triavium

Praktische informatie


Adres De Scheg

Piet Van Donkplein 1
7422LW Deventer
Nederland

Contact

+31 (0)570-659777

Openingstijden en reserveren

Is De Scheg open? Kijk op de website van De Scheg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.