Met korting naar De Tongelreep

Wat is De Tongelreep?

De Tongelreep in Eindhoven, het Nationale Zwemcentrum voor verscheidene soorten watersport. Beoefen wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen of onderwatersport.

De Tongelreep reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw De Tongelreep beoordeling achter te laten.

De Tongelreep Eindhoven

Ga heerlijk een dag zwemmen met het hele gezin bij zwemparadijs De Tongelreep in Eindhoven. Dit zwembad is leuk voor jong en oud omdat het maar liefst acht verschillende baden heeft. Voor de kids is er genoeg te beleven, zo is er is een waanzinnige golfslagbad. Om de 20 minuten gaan de golven aan en lijkt het zwembad op een woeste zee. Aan het goldslagbad staan maar liefst 4 soorten glijbanen waar je met een enorme vaart van af kunt roetsjen. Ook heeft zwemcentrum de Tongreep gedacht aan de aller kleinsten. Binnen vind je vier verschillende kleine peuterbadjes waar de kinderen fijn met het water kunnen spelen. Op warmere dagen is het buiten super vertoeven. Het buitenbad is erg groot en ook buiten bevinden zich 4 verschillende superglijbanen. Naast het buitenbad bevindt zich een ligweide waar je 's zomers heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Er zijn speeltoestellen geplaatst zodat de kinderen zich ook buiten het bad prima kunnen vermaken. Voor de echte fanatieke zwemmers is Zwemcentrum De Tongelreep ook een top zwembad. Het 50-meter wedstrijdbad is gelegen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en beschikt over maar liefst tien banen. Voor recreatief of sportief zwemplezier kom je dus naar De Tongelreep in Eindhoven.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres

Antoon Coolenlaan 1
5644RX Eindhoven
Nederland

Contact

040-2381112

Openingstijden en reserveren

Is De Tongelreep open? Kijk op de website van De Tongelreep voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.