Met korting naar De Valkenier

Wat is De Valkenier?

Attractiepark de Valkenier, gelegen in Valkenburg, is een echt familiepark. Kinderen, ouders, opa's en oma's, ooms en tantes; ze kunnen allemaal gezellig mee in de attracties.

De Valkenier reviews

Op basis van 67 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Valkenier beoordeling achter te laten.

De Valkenier Valkenburg

Pretpark de Valkenier is een gezellig dagje uit met kinderen in Valkenburg. Het is een kleinschalig pretpark met allerlei leuke attracties voor kinderen in de basisschooleeftijd. Je betaalt hier dan ook een stuk minder dan je gewend bent van de grotere pretparken. Sterker nog: de Valkenier is het voordeligste pretpark van Europa! Toch is korting altijd mooi meegenomen. Daarom verzamelen we op Uitmetkorting.nl alle acties en aanbiedingen voor de Valkenier. Is er geen korting beschikbaar? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste acties.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres De Valkenier

Koningswinkelstraat 53
6301WH Valkenburg
Nederland

Contact

043-6012289

Openingstijden en reserveren

Is De Valkenier open? Kijk op de website van De Valkenier voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.