Met korting naar Dennlys Parc

Wat is Dennlys Parc?

Dennlys Parc is een 50 hectare groot pretpark in het noorden van Frankrijk. Het bevat meer dan 25 attracties en shows. Met drie avonturenrondes, het aquatische park, een wildpark, een zomerstrand en een miniatuurtreinstation is er voor ieder wat wils. Grote en kleine avonturiers zullen zich hier uren vermaken. Of je nu komt voor de achtbanen, shows, gratis animatie en activiteiten, hier vind je alles.

Dennlys Parc reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dennlys Parc beoordeling achter te laten.

Dennlys Parc Dennbroeucq

Pretpark Dennlys Parc in het Franse Dennebroecq is een knus attractiepark voor de hele familie en is sfeervol gelegen rondom een oude watermolen. Het park heeft jong en oud veel te bieden. De allerkleinsten vermaken zich bijvoorbeeld in de speeltuin of op de prachtige oude caroussel, terwijl de echte thrillseeker een wilde rit maakt in een van de twee achtbanen. Voor de broodnodige verkoeling zijn er twee leuke waterattracties: een echte wildwaterbaan en botsbootjes. De mascotte van het park, schildpad Denno, loopt vaak door het park en is altijd in voor een grapje. In het hoogseizoen worden er leuke goochelvoorstellingen gegeven.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Dennlys Parc

Rue Du Moulin 11
F-62560 Dennbroeucq
Frankrijk

Contact

321951139

Openingstijden en reserveren

Is Dennlys Parc open? Kijk op de website van Dennlys Parc voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.