Met korting naar Didiland

Wat is Didiland?

Didiland is het leukste pretpark in de regio voor kinderen! Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, zoals reuzenrad, wildwaterbaan, achtbaan en boogschieten. Didiland heeft ook een dierentuin met verschillende soorten exotische dieren. Daarnaast biedt Didiland tal van leuke restaurants en winkelmogelijkheden waar u terecht kunt voor een ervaring die u en uw kinderen nooit zullen vergeten.

Didiland reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Didiland beoordeling achter te laten.

Didiland Morsbronn les Bains

Heb jij zin in een heerlijk dagje vol plezier? denk dan eens aan het gezellige attractiepark Didiland in Morsbronn les Bains, Frankrijk. Hier vind je veel attracties voor jong en oud. Vooral de kleine kinderen zullen zich hier prima vermaken. Er is een ballenbak, een rijdende rups en een prachtige zweefmolen. Maar ook voor de avonturiers is er een razensnelle achtbaan en een spetterende wildwaterbaan. Een gezellig dagje uit beleef je in het prachtige groene pretpark Didiland!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Didiland

Route De Gunstett 1
F-67360 Morsbronn les Bains
Frankrijk

Contact

33388094646

Openingstijden en reserveren

Is Didiland open? Kijk op de website van Didiland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.