Met korting naar Dierenpark Emmen

Wat is Dierenpark Emmen?

Ga op avontuur in Dierenpark Emmen. Deze dierentuin in de stad Emmen, Drenthe wordt sinds 2016 Wildlands Adventure Zoo genoemd. Het is een dierentuin van meer dan 22 hectara vol met avontuur. Zo kun je hier op wereldexpeditie en kennismaken met dieren van over de hele wereld.

Dierenpark Emmen reviews

Op basis van 184 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dierenpark Emmen beoordeling achter te laten.

Korting op Dierenpark Emmen tickets

WILDLANDS (voorheen Dierenpark Emmen) is de grootste dierentuin in het noorden van het land. Een dagkaart voor het park geeft toegang tot beide locaties van de dierentuin en de speelexpeditie Yucatán. Daar hangt een bijpassend prijskaartje aan, zodat een dagje dierenpark aardig in de papieren kan lopen. Check voor je naar Emmen gaat daarom deze pagina om te kijken of er korting beschikbaar is. Geen korting? Dan zijn er een aantal andere manieren om korting te krijgen bij het Dierenpark in Emmen. Koop je kaartjes online, want daar zijn ze goedkoper dan aan de kassa van het park. Als je in het bezit ben van een CJP Cultuurkaart krijg je ook korting op de entreeprijs aan de kassa.

Dierenpark Emmen

Durf jij het aan? Wildlands Adventure Zoo is een echte ontdekking dierentuin. Betreed de Jungle en spot olifanten, apen en tijgers. Ga dieper de jungle in en maak een vlottenovertocht! Ben je een echte waaghals? Wandel over het Jungle Trail! Heb je alle dieren uit de Jungle gespot? Ga op avontuur op de Savanne. Zie nijlpaarden zwemmen en hoor leeuwen brullen. Ga als echte avonturier mee met de Serenga Safari en hoor alles over het leven op de savanne. Dan is er nog de Noordpool! Een ijzig wereldgebied vol met dieren. Zie pinguïns door het water schieten en ijsberen in het water drijven. Er is super veel te ontdekken in Wildlands Adventure Zoo, voor jong en oud! Bereid je avontuur voor want er worden ook verschillende dierenshows gegeven. Via Uitmetkorting.nl kun je nu met korting op avontuur. Bekijk de kortingsacties op deze pagina en bespaar enorm op je entreetickets. Zo beleef je voordelig allerlei spectaculaire momenten in Wildlands Emmen!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dierenpark Emmen

Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Contact

+31 (0)591-850855

Openingstijden en reserveren

Is Dierenpark Emmen open? Kijk op de website van Dierenpark Emmen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.