Met korting naar Dierenpark ZieZOO

Wat is Dierenpark ZieZOO?

Dit dierenpark in het Noord-Brabantse Volkel is gespecialiseerd in bijzondere dieren. Het is de eerste zorgdierentuin in Nederland. Dat wil zeggen dat er dagbesteding aan mensen met autisme wordt geboden.

Dierenpark ZieZOO reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dierenpark ZieZOO beoordeling achter te laten.

Korting op Dierenpark ZieZOO tickets

Dierenpark Zie-ZOO is zonder korting al een betaalbaar park. De entreeprijs is minimaal en zelfs parkeren bij het park is gratis. Boek je een dagje Dierenpark Zie-ZOO met korting, dan wordt het helemaal een goedkoop dagje uit. Wij doen ons uiterste best om direct alle kortingen, die er binnen Nederland worden geboden, te vinden. Hierdoor staan elke dag de beste kortingen voor Dierenpark Zie-ZOO op een rij. Boek gemakkelijk en snel een dagje uit voor de aller scherpste prijs naar Dierenpark Zie-ZOO. Zo is er nog geld over voor het bijboeken van een gids of iets lekkers in het restaurant.

Dierenpark ZieZOO Volkel

Dierenpark Zie-ZOO ligt tussen Nijmegen en Eindhoven in het Brabantse Volkel. Het is een kleinschalige dierentuin, die het hele jaar door geopend is. De dierentuin beschikt over allerlei soorten bijzondere dieren, afkomstig uit alle werelddelen van de wereld: uit Europa, Azië, Afrika, Australië, de Zuidpool, Noord- en Zuid Amerika. De dieren in het park worden onder anderen verzorgd door mensen met autisme. In het park is een restaurant aanwezig om een hapje te eten of te drinken. Hoewel Dierenpark Zie-ZOO al een betaalbaar park is, wordt korting Dierenpark Zie-Zoo vaak geboden. Maak gebruik van de kortingsacties op onze site en profiteer van deze extra aanbiedingen. Ze maken Dierenpark Zie-Zoo tot een zeer goedkoop uitje. Zeker voor mensen met een gezin of andere groepen is deze extra goedkope prijs aangenaam; zo blijft je uitstapje betaalbaar.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dierenpark ZieZOO

Zeelandsedijk 12B
5408SM Volkel
Nederland

Contact

+31 (0)413-259905

Openingstijden en reserveren

Is Dierenpark ZieZOO open? Kijk op de website van Dierenpark ZieZOO voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.