Met korting naar Dino Zoo Metelen

Wat is Dino Zoo Metelen?

Bij Dino Zoo Metelen ga je terug in de tijd! Wat het meest bijzonder is, is dat ze dinosaurussen hebben gekloond. Bezoekers kunnen deze dino's niet alleen bewonderen, maar ook aaien en berijden. Daarnaast is er een groot speelpark met een echte draaimolen, avonturentochten met 'Jurassic Bus', dierenshows en pannenkoeken eten in Dino's Keuken. Kortom, een geweldige dag uit voor jong en oud bij Dino Zoo Metelen!

Dino Zoo Metelen reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dino Zoo Metelen beoordeling achter te laten.

Dino Zoo Metelen

Let op: ZooPark Metelen is gesloten
Een vakantiegevoel net over de grens bij Enschede, dat is waar een bezoek aan Zoopark Metelen voor zorgt. Een kalm stromend beekje afgewisseld met natuurlijke opgezette dierenverblijven. De dieren leven hier namelijk niet in hokken maar op afgezette delen van het park. Door deze manier kan je extra dicht bij de dieren komen. In Zoopark Metelen zijn ze, naast de dieren, erg gericht op educatie. Door het park heen staan overal borden met informatie over de dieren. Ook lopen er veel verzorgers rond waar je alles aan kan vragen. Zo heb je niet alleen een leuke dag, maar leer je er ook nog eens wat van.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dino Zoo Metelen

Samberg 60
48629 Metelen
Duitsland

Contact

492556300

Openingstijden en reserveren

Is Dino Zoo Metelen open? Kijk op de website van Dino Zoo Metelen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.