Met korting naar Disney On Ice

Wat is Disney On Ice?

Disney on Ice is een betoverend spektakel op het ijs waar jouw favoriete Disney-figuren op schaatsen ronddansen. Disney On Ice is zowel te zien in de RAI Amsterdam, AHOY Rotterdam en Jaarbeurs Utrecht.

Disney On Ice reviews

Op basis van 80 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Disney On Ice beoordeling achter te laten.

Disney On Ice

Naast de populaire shows van Holiday on Ice is er nu ook de Disney versie. In Disney On Ice zie je al je favoriete Disney-figuren op het ijs verschijnen. Je favoriete Disney-momenten komen 1 voor 1 tot leven op het ijs, heel herkenbaar uit de verhalen, maar tegelijk als nieuw verpakt in de fantastische ijsshow. De hele familie geniet van de verschillende elementen terwijl de Disney figuren de meest bijzondere schaatskunsten vertonen. De verhaallijnen van Frozen, Toy Story, De Kleine Zeemeermin en Cars worden vertolkt door professionele kunstschaatsers. Een mix van kunstschaatsen, Disney en showelementen vormen een mooie combinatie voor een avond vol entertainment. RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam en Jaarbeurs Utrecht zijn de locaties waar de show van Disney on Ice de Worlds of Enchantment vertoont wordt. Beleef dit sprookjesachtige, ijzige evenement met de hele familie. Een uniek concept met bekende verhaallijn, een mustsee!

Openingstijden en reserveren

Is Disney On Ice open? Kijk op de website van Disney On Ice voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.