Met korting naar Disneyland Paris Marvel

Wat is Disneyland Paris Marvel?

Disneyland Paris viert deze zomer de Marvel Super Heroes met een spectaculaire show. Beleef de avonturen van Iron Man, Spider-Man, Captain America en vele anderen. Geniet van de live-acts, speciale parades en een unieke vuurwerkshow. Kom naar Disneyland Paris en beleef de ultieme Marvel Summer of Super Heroes!

Disneyland Paris Marvel reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Disneyland Paris Marvel beoordeling achter te laten.

Korting op Disneyland Paris Marvel tickets

Tijd voor een weekend weg? Maak dan gebruik van een Disneyland Paris Marvel aanbieding. Hiermee bespaar je op de kosten die je maakt voor de entree van het park. Je ontvangt namelijk een leuke korting op de Disneyland Paris Marvel toegangskaarten. Zo blijft een vakantie ook verantwoord op financieel gebied. Van dit bespaarde geld koop je vervolgens een leuk souvenirtje of een lekkere snack. Een Disneyland Paris Marvel kortingscode vind je mogelijk Uitmetkorting.nl, dus houd deze website goed in de gaten. Dan bevind jij je binnen de kortste keren tussen de Disneyland Paris Marvel attracties.

Disneyland Paris Marvel Parijs

Ga een heerlijke tijd tegemoet in het Disneyland Paris Marvel park. Dit is het allernieuwste onderdeel van Disneyland Parijs, genaamd Marvel Avengers Campus. In dit deel bezoek je de twee attracties die helemaal in het thema van de Avengers zijn gebouwd. Help Spiderman en de andere helden om de tegenstander te verslaan en de wereld in veiligheid te brengen. Ontmoet daarnaast ook je helden, ga met ze op de foto en bewonder ze wanneer ze stunts uitvoeren. Om de ervaring compleet te maken verblijf je tijdens jouw bezoek aan Disneyland in het Disney Hotel New York. Dit luxe hotel brengt je in de sfeer van Marvel door middel van de kunstwerken in elke kamer. Vanaf dit hotel sta je binnen 10 minuten in het attractiepark en kan het avontuur beginnen. Zoek die Disneyland Paris Marvel map maar op en besluit naar welke attracties je het eerst wil gaan!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland