Met korting naar Dolfinarium

Wat is Dolfinarium?

Het Dolfinarium ligt in het Gelderse Harderwijk en is het grootste zeezoogdierenpark in Europa. Je vindt er unieke dieren om naar te kijken en eventueel mee te spelen: dolfijnen, walrussen, Californische zeeleeuwen, grijze zeehonden, bruinvissen en roggen.

Dolfinarium reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dolfinarium beoordeling achter te laten.

Korting op Dolfinarium tickets

Een dagje naar het Dolfinarium is nog leuker met korting. Met de aanbiedingen op deze pagina zorgen we ervoor dat jouw dagje uit betaalbaar blijft. Zo blijft er geld over voor een lekker ijsje met uitzicht op de dolfijnen of een kopje koffie in het bijzondere onderwaterrestaurant van het Dolfinarium. Wij speuren dagelijks naar de beste kortingen. Zodra er korting voor het Dolfinarium beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina. Zo profiteer jij van de scherpste prijs op je dagje uit! Ontdek dus snel de beschikbare Dolfinarium korting. Het is ook goed om te weten dat online kaartjes kopen altijd goedkoper is dan aan de kassa van het park. Dat is makkelijk besparen!

Dolfinarium Harderwijk

Bij het Dolfinarium ontmoet je bijzondere dieren, namelijk zeezoogdieren. Welke dieren leven er allemaal onder water? In het Gelderse Harderwijk kom je dichterbij deze dieren dan je waarschijnlijk ooit geweest bent. Je treft er onder meer dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden en roggen. Ontdek zelf welke dieren er in het Dolfinarium rondzwemmen en boek één van de kortingsacties. Met dolfijnen kun je overigens ook zwemmen, slapen en op de foto. Het zwemmen met dolfijnen is erg populair. Sommige bezoekers komen zelfs in aanmerking om de dolfijnen zélf te trainen. Leer hoe dolfijnen zich in het water bewegen, wat voor kunstjes ze kunnen en hoe ze te verzorgen. Het is ook mogelijk om een kiekje te maken met een reusachtige zeeleeuw. Voel de snorharen van het beest zachtjes in je nek kriebelen. Het Dolfinarium is een feestelijke locatie voor jong en oud. De locatie leent zich dan ook perfect voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Het komt zelfs regelmatig voor dat er een huwelijksaanzoek wordt gedaan op de grond van het Dolfinarium. Echte liefhebbers van zeezoogdieren vieren hier hun bruiloft. Het Dolfinarium is partner van Make-a-Wish Nederland, waar zieke kinderen de mooiste dag van hun leven meemaken. Sleep een aangename korting in de wacht en beleef zelf het Dolfinarium voor een betaalbaar bedrag.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dolfinarium

Strandboulevard Oost 1
3841AB Harderwijk
Nederland

Contact

+31 (0)341-467467

Openingstijden en reserveren

Is Dolfinarium open? Kijk op de website van Dolfinarium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.