Met korting naar Dordrecht Museum

Dordrecht Museum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dordrecht Museum beoordeling achter te laten.

Dordrecht Museum

Kostbare kunstwerken vind je in het Dordrechts Museum, hier betaal je natuurlijk graag een entreeprijs voor. Toch is het altijd leuk om een beetje te besparen op je dagje uit, zo houd je bijvoorbeeld geld over voor een kopje koffie of een broodje in het restaurant. Voor een kaartje met korting moet je wel even zoeken. Wie in Dordrecht of omstreken woont heeft nog de meeste kans een korting te vinden, bijvoorbeeld door een spaaractie via de supermarkt in de buurt. Maar ook wie van ver moet komen heeft kans een korting te vinden, hiervoor zoek je bijvoorbeeld online. Leden van de ANWB ontvangen vaak korting op diverse musea, waaronder het Dordrechts Museum. Wie een CJP pas, cultuurkaart, Museumkaart of Rembrandt kaart heeft ontvangt ook korting, of zelfs gratis toegang, op het museum. Evenals studenten, scholen en groepen vanaf 10 personen. Ontdek zelf hoe jij korting krijgt!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Dordrecht Museum

Nieuwe Haven 26
3311AP Dordrecht
Nederland

Contact

786482148

Openingstijden en reserveren

Is Dordrecht Museum open? Kijk op de website van Dordrecht Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.