Met korting naar Duikvaker

Wat is Duikvaker?

Houd jij van duiken en zou je het nog vaker willen beoefenen? Kom inspiratie opdoen op 'Duikvaker', het evenement voor duikers, freeduikers en snorkelaars te Houten.

Duikvaker reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Duikvaker beoordeling achter te laten.

Duikvaker Houten

Voor het nieuwe duikseizoen aanvangt komt de jaarlijkse beurs rondom duiken om de hoek kijken: Duikvaker. De beurs heeft als doel om bezoekers vaker te laten duiken. De beurs vindt plaats in Houten. Er zijn maar liefst 100 standhouders te vinden die jou alles kunnen vertellen over de duiksport. Ook zijn er 80 sprekers die jou een spetterend weekend verzorgen. Waar kun je op rekenen qua sprekers? Er worden presentaties gegeven in de seminarruimte of een podium in de beurshal. Op de beurs worden materialen aangeboden om jouw sprong in het diepe gemakkelijker en leuker te maken. Het maakt niet uit of het nu gaat om duiksport, freediven of snorkelen, op de Duikvaker beurs kom je alle benodigdheden tegen. Daarnaast doe je vast inspiratie op voor aantrekkelijke vakantiebestemmingen! Liefhebber van de duiksport? Duik informatie over de diepzeesport op tijdens een bezoek aan de beurs. Voor iedereen die zich graag in het water begeeft is de beurs een leuke weekendbesteding.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Duikvaker

Meidoornkade 24
3992AE Houten
Nederland

Contact

306349100

Openingstijden en reserveren

Is Duikvaker open? Kijk op de website van Duikvaker voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.