Met korting naar Duinrell Park

Wat is Duinrell Park?

Duinrell Park te Wassenaar: daar kikker je van op! Het park heeft drie verschillende onderdelen: Attractiepark Duinrell, Vakantiepark Duinrell en het Tikibad.

Duinrell Park reviews

Op basis van 2 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Duinrell Park beoordeling achter te laten.

Duinrell Park Wassenaar

Duinrell in Wassenaar bestaat uit drie onderdelen: Attractiepark Duinrell, Vakantiepark Duinrell en Tikibad. In het pretpark van Duinrell ontdek je spannende attracties zoals Madmill, de rodelbaan en het kikkerbad. Overdekt tropisch zwemparadijs Tikibad is dankzij de vele glijbanen en waterattracties misschien wel het bekendste zwembad van Nederland. In het Vakantiepark Duinrell overnacht je in hele bijzondere bungalows: de Duingalows. Bovendien hoef je niet te verhongeren want er zijn allerlei leuke eetmogelijkheden op het vakantiepark en in het pretpark zelf ook. Geniet van frietjes na het zwemmen, smul van poffertjes terwijl jij rondwandelt op het park en eet lekker een ijsje na je trip in de achtbaan. Een verblijf op dit park voelt ongetwijfeld net alsof je op vakantie bent. Zeker als het mooi weer is, is er van alles te doen op het park en hoef je je geen moment te vervelen. De vrolijke kikker huppelt misschien ook nog wel ergens rond op het park. Heb je een eigen tent of caravan en wil je daarmee overnachten? Dan ben je van harte welkom op de camping! Zet je tentje op en wandel het park in, het feest zal snel beginnen voor de hele familie. Een dagje naar Duinrell is nog leuker met korting! Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties waarmee je gemakkelijk en snel kunt besparen op je Duinrell toegangskaartje. Wacht niet langer en profiteer!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland