Met korting naar Emigratiebeurs

Wat is Emigratiebeurs?

De Emigratiebeurs in de Expo Houten is een jaarlijkse beurs voor iedereen die erover denkt om naar het buitenland te verhuizen. Je vindt hier informatie, kan je oriënteren op landen en er zijn meer dan 1 miljoen vacatures!

Emigratiebeurs reviews

Op basis van 2 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Emigratiebeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Emigratiebeurs tickets

Bezoek de Emigratiebeurs nu voordelig! De Emigratiebeurs is een ontmoetings- en informatiebeurs met een groot aanbod vacatures. Denk je eraan naar het buitenland te verhuizen en ben je opzoek naar een nieuwe functie? Uitmetkorting.nl hoopt je een stapje dichterbij een nieuwe leven in het buitenland te brengen, uiteraard voordelig zoals je van ons gewend bent! Je vindt op onze pagina namelijk de beste aanbiedingen voor een voordelig bezoekje aan de Emigratiebeurs. Niks staat jou en je nieuwe leven in het buitenland meer in de weg. Bezoek deze informatiebeurs met korting en kom vrijblijvend in contact met bedrijven, lotgenoten en ervaringsdeskundigen!

Emigratiebeurs Houten

Voor wie ervan droomt om naar het buitenland te verhuizen, is de Emigratiebeurs een echte aanrader. De Emigratiebeurs is een ontmoetingsplaats voor emigranten, expats, werkzoekende, ondernemers en geïnteresseerde. Jaarlijks komen er ruim 11.000 bezoekers en er zijn ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland. Per thema en regio is er een breed aanbod van mogelijkheden, diensten en producten. De beurs focust zich op wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. Er worden gratis presentaties gegeven en de beurs buurt twee dagen. Elk jaar is er ook een gastland of gastgebied die centraal staat gedurende de beurs. Dit gebied of land wordt dan extra uitgelicht. Naast landen en regio’s heeft de beurs ook speciale thema’s of werk branches die de beurs uitlicht, zeer interessant voor degene die niet precies weet wat die wil. Denk je erover te gaan werken in het buitenland, neem je cv mee als je de Emigratiebeurs gaat bezoeken! Speur de kortingsactie- of bon op die bij jou past voor een voordeliger Emigratiebeurs. Het verdiepen in jouw mogelijke emigratie hoeft niet duur te zijn, Emigratiebeurs korting verkrijg je hier!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Emigratiebeurs

Meidoornkade 24
3992AE Houten
Nederland

Contact

+31(0)70-3355113

Openingstijden en reserveren

Is Emigratiebeurs open? Kijk op de website van Emigratiebeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.