Met korting naar EPCOT

Wat is EPCOT?

EPCOT (Experimental Prototype Community of Tomorrow) is een themapark dat deel uitmaakt van Disney World in Florida. Het is verschillende werelden gebaseerd op innovatie en technologie. Gasten kunnen leren over innovaties uit verschillende landen, proeven culinaire hapjes, genieten van verschillende shows en attracties en een magisch uitzicht over Future World verkrijgen. EPCOT is een openluchtpark zoals geen ander, dat een bezoek aan de toekomst mogelijk maakt.

EPCOT reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw EPCOT beoordeling achter te laten.

Korting op EPCOT tickets

Voordelig naar een van de bekendste attractieparken ter wereld gaan? Dat kan met een EPCOT aanbieding! Hiermee boek je jouw EPCOT tickets met een korting. Zo bespaar je op de kosten van deze leuke activiteit. Het geld dat je hiermee bespaart kan je uitgeven aan andere leuken dingen of een leuke souvenir in het park. Houd de website van uitmetkorting.nl dus regelmatig in de gaten om een EPCOT korting te scoren. Hiermee maak je jouw vakantie in Florida helemaal compleet. Je kan zelfs jouw kaartjes voor EPCOT last minute nog kopen! Dus ook als je nu in Florida bent is dit het overwegen waard.

EPCOT

Verblijf jij binnenkort in Florida, vergeet dan niet om ook EPCOT kaartjes te scoren. Een bezoek aan EPCOT mag immers zeker niet ontbreken als je een reis door Florida maakt. Binnen dit park bezoek je attracties van over de hele wereld – en zelfs in de ruimte! Maak een ritje in een raket of zoek de bodem van de zee op om echte zeedieren te zien. Ontmoet jouw helden van Disney en ga met op de foto. Proef gerechten van over de hele wereld. In de avonden slaap je in een van de prachtige resorts van Disneyland. Bezoek hier een spa om bij te komen van de drukke dag of relax nog even in het zwembad. Buiten je bezoek aan EPCOT is er nog veel meer te ontdekken in Florida. Er zijn allerlei leuke stadjes te vinden langs de kust, maar ook in het binnenland. Maak gebruik van een EPCOT aanbieding en bespaar op de kosten voor de toegang.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland