Met korting naar Erlebnispark Steinau

Wat is Erlebnispark Steinau?

Erlebnispark Steinau is een avontuurlijk pretpark in het midden van Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder een achtbaan, een wildwaterbaan, een klimmuur en een kabelbaan. Er zijn ook veel shows, waaronder een dierentheater, een acrobatiekvoorstelling en een magische show. Erlebnispark Steinau is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Erlebnispark Steinau reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Erlebnispark Steinau beoordeling achter te laten.

Erlebnispark Steinau Steinau an der Straße

Kom een dag genieten bij Erlebnispark Stenau in het midden van Duitsland. Dit park is een combinatie van het ouderwetse boerenleven en nieuwerwetse attracties zoals zweefmolens, een achtbaan, een monorail en rodelbanen. Bij Erlebnispark Stenau heb je dus niet alleen ontzettend veel plezier, maar leer je ook veel over het boerenleven. Uiteraard kan je hier ook een ritje op een pony maken of helpen met de dieren voeren. Zelf trek gekregen na een lange dag? Blijf dan eten en schuif aan bij de barbecueplaats.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Erlebnispark Steinau

Thalhof 1
36396 Steinau an der Straße
Duitsland

Contact

+49(0)66636889

Openingstijden en reserveren

Is Erlebnispark Steinau open? Kijk op de website van Erlebnispark Steinau voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.