Met korting naar Erlebnispark Ziegenhagen

Wat is Erlebnispark Ziegenhagen?

Erlebnispark Ziegenhagen is een avontuurlijk pretpark in het noorden van Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder een achtbaan, een kabelbaan, een klimmuur, een kartbaan en een waterpark. Er zijn ook veel restaurants, cafés en winkels. Erlebnispark Ziegenhagen is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Erlebnispark Ziegenhagen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Erlebnispark Ziegenhagen beoordeling achter te laten.

Erlebnispark Ziegenhagen Witzenhausen

Erlebnispark Ziegenhagen is een pretpark in het Duitse Witzenhausen en eentje met een rijke geschiedenis. Ooit stond er een enorm fot, waarvan veel bijgebouwen bewaard zijn gebleven. In het attractiepark is veel te doen. Zo maak je ritjes op de kabelbanen en glijbanen, klim je er op los in het klimrek en loop je lekker door de mooie kasteeltuinen. Voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden is er genoeg te doen, er zijn zelfs enkele musea!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Erlebnispark Ziegenhagen

Ziegenberg 3
37217 Witzenhausen
Duitsland

Contact

+49(0)5545246

Openingstijden en reserveren

Is Erlebnispark Ziegenhagen open? Kijk op de website van Erlebnispark Ziegenhagen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.