Met korting naar Euromast

Wat is Euromast?

De Euromast is een toren die zich bevindt in Rotterdam. Met 185 meter is dit het hoogste gebouw in Nederland dat open is voor publiek.

Euromast reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Euromast beoordeling achter te laten.

Korting op Euromast tickets

Wil je voordelig de Euromast bezoeken? Profiteer dan via één van de acties op deze pagina voor voordeel. Je kunt op verschillende manieren geld besparen op je Euromast entreeticket. Op deze pagina vind je allerlei kortingsacties, van veilingen, winacties tot kortingsbon of combinatie voordeelacties overzichtelijk gebundeld. Kijk welke aanbieding bij jou past en profiteer. Ben je van plan de Euromast vaak te bezoeken, dan is de Mastkaart een verstandige investering. Met de Mastkaart kan je een jaar lang onbeperkt de Euromast bezoeken. Ook groepen kunnen profiteren van voordeel. Op Uitmetkorting.nl vind je de beste manieren om geld te besparen op je Euromast entreetickets.

Euromast Rotterdam

De Euromast werd in 1960 geopend door prinses Beatrix. Sindsdien is het altijd een veel bezochte attractie geweest in Rotterdam. De Euromast heeft alles in huis voor een leuk dagje uit. Je kunt helemaal de naar de top van de toren en dan naar beneden tokkelen of abseilen. Van het uitzicht genieten kan natuurlijk ook. Op 185 meter bevindt zich de ronddraaiende, glazen lift en er is een uitkijkplatform op 112 meter hoogte. Ook voor lekker eten en drinken ben je aan het goede adres bij de Euromast. Lunch, diner en high tea is allemaal mogelijk. Slapen op grote hoogte kan ook. En om de familie beleving helemaal compleet te maken is er ook een speciale Kidsclub met op kinderen aangepaste activiteiten. Met de grote variatie aan activiteiten die de Euromast biedt is korting op de activiteit van jouw keuze altijd leuk. Wij houden je op de hoogte van elke kortingsactie op welke Euromast-activiteit dan ook!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Euromast

Parkhaven 20
3016GM Rotterdam
Nederland

Contact

010-4364811

Openingstijden en reserveren

Is Euromast open? Kijk op de website van Euromast voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.