Met korting naar Eurospoor

Wat is Eurospoor?

Eurospoor is een must voor alle treinliefhebbers! Tijdens het grootste modelspoorevenement van Europa kijk je gegarandeerd je ogen uit.

Eurospoor reviews

Op basis van 19 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eurospoor beoordeling achter te laten.

Korting op Eurospoor tickets

Sleep nu korting voor Eurospoor in de wacht en verkrijg goedkope toegangskaartjes tot dit enorme modelspoorevenement. Voor alle modelbouwers en modelspoor liefhebbers hebben wij op deze pagina allerlei kortingsacties gebundeld. Want als je maar iets met treinen hebt moet je dit evenement een keer bezoeken. Je zal je ogen uitkijken en heel veel nieuwe inspiratie voor je eigen modelspoorbaan opdoen. Via Uitmetkorting.nl hoeft een bezoek aan Eurospoor, het grootste modelspoorevenement van Europa, niet duur te zijn. Wij helpen je met het betaalbaar houden van je dagje weg. Wacht niet langer en sleep die goedkope Eurospoor toegangskaartjes in de wacht!

Eurospoor Utrecht

Als je ook maar iets met treinen hebt moet je zeker een keer een bezoek brengen aan hét grote evenement Eurospoor. Dit driedaagse evenement in de Jaarbeurs Utrecht staat helemaal in het teken van modeltreinen en alles wat daar mee te maken heeft. De meest schitterende modelbanen ter wereld worden hier getoond. Je ziet waanzinnige replica's, maquettes, miniatuurtjes en kilometers rails. Eurospoor brengt een unieke verzameling bij elkaar voor het publiek. Je kunt hier van genieten, maar ook van leren. Je doet hier namelijk veel informatie op over de beste manieren van bouwen. Welke techniek heeft de voorkeur om een landschap te bouwen? Wat is de beste manier van modelspoor leggen? Op deze vragen en vele andere zul je een goed antwoord krijgen. Op Eurospoor staat ook een demonstratiestand waar je met al je vragen terecht kunt. Kinderen zullen ook genieten van dit leuke spoorevenement. Kinderen hoeven namelijk niet overal af te blijven, ze worden juist gestimuleerd om lekker met de miniaturen te spelen. Ze mogen helpen een modelbaan aan te leggen of zelfs een ritje op een grotere locomotief maken! Fanatieke modelbouwers kunnen hier ook veel nieuwe artikelen en onderdelen tegen interessante prijzen aanschaffen. Óók een kortingsvoucher voor Eurospoor te Utrecht is voor een interessante prijs aan te schaffen. Niet op de beurs, maar online via Uitmetkorting.nl.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Eurospoor

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)299-640354

Openingstijden en reserveren

Is Eurospoor open? Kijk op de website van Eurospoor voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.