Met korting naar Eurostrand Resort Lüneburger Heide

Eurostrand Resort Lüneburger Heide reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eurostrand Resort Lüneburger Heide beoordeling achter te laten.

Eurostrand Resort Lüneburger Heide Fintel

Eurostrand Fintel is een gezellig bungalowpark in Niedersaksen, Duitsland. Hier geniet van je de rijke natuur, gezellige steden en heel veel bezienswaardigheden. Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Je hoeft nergens over na te denken, want het park heeft een all-inclusive formule, wat vrij bijzonder is voor een bungalowpark. De formule zorgt ervoor dat er drie keer per dag een heerlijk buffet voor je klaar staat en dat bovendien alle drankjes gratis zijn. Daarbij is er animatie voor de kinderen en worden er spectaculaire shows..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Eurostrand Resort Lüneburger Heide

Bruchweg 11
27389 Fintel
Duitsland

Contact

+49 40 22633430

Openingstijden en reserveren

Is Eurostrand Resort Lüneburger Heide open? Kijk op de website van Eurostrand Resort Lüneburger Heide voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Eurostrand Resort Lüneburger Heide

Eurostrand kortingscode
Eurostrand Resort Lüneburger Heide aanbieding
Eurostrand Resort Moseltal aanbieding