Met korting naar Fiets En Wandelbeurs

Wat is Fiets En Wandelbeurs?

De Fiets en Wandelbeurs is een beurs waar je alles komt te weten over fietsen en wandelen. Dit is de grootste beurs ter wereld over fietsen en wandelen.

Fiets En Wandelbeurs reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fiets En Wandelbeurs beoordeling achter te laten.

Fiets En Wandelbeurs Amsterdam

Ben je niet aangelegd voor een vakantie luieren op het strand of langs het zwembad? Dan ben jij het type voor de Fiets en Wandelbeurs, de beurs voor je actieve vakantie. Al fietsend of wandelend ontdek je de mooiste plekjes van een land, en op deze beurs doe jij vast inspiratie op voor de bestemming. Maar ook vind je hier allerlei praktische informatie over zaken als je uitrusting, tijdsplanning, route en verblijfplaatsen. Ieder jaar staat er een ander themaland centraal. Dit land wordt volledig uitgelicht en ervaren reizigers vertellen enthousiast over hun ervaringen met dit land. Ook leuk zijn de organisaties die betrokken zijn bij de Fiets en Wandelbeurs. Veelal kleine reisorganisaties die veel ervaring hebben met deze actieve vakanties. Deze organisaties bieden ruimte voor een persoonlijk gesprek, maar ook het inkijken van fotoboeken en reisverhalen behoort tot de mogelijkheden bij deze organisaties. De reisorganisaties hebben een centrale plek, zo hoef jij niet lang te zoeken naar een geschikte reispartner. Daarnaast is er nog veel meer informatie beschikbaar, zo is er een complete informatiemarkt voor wandelaars, fietsers en voor pelgrims. Maar ook leuke activiteiten ter voorbereiding op je vakantie, wedstrijden en acties en interessante lezingen vinden plaats op de beurs.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Fiets En Wandelbeurs

Europaplein 22 22
1078GZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31(0)20-6002579

Openingstijden en reserveren

Is Fiets En Wandelbeurs open? Kijk op de website van Fiets En Wandelbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.