Met korting naar Fonteyn Thermen

Wat is Fonteyn Thermen?

Fonteyn Thermen van Fletcher Hotels, dé plek voor beauty & wellness in Bergen op Zoom. Fonteyn Thermen is de plek om te relaxen, met een uitgebreid scala aan beauty behandelingen & arrangementen.

Fonteyn Thermen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fonteyn Thermen beoordeling achter te laten.

Fonteyn Thermen Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom vind je het bijzondere en moderne saunacentrum Fonteyn Thermen. Dit centrum is heel goed uitgerust met verschillende sauna's zodat er altijd voor iedereen wat te vinden is. Bovendien is het een hele kleinschalige sauna met veel persoonlijke aandacht, je kunt er dus met al je vragen terecht zodat je precies lang genoeg in de sauna blijft zitten en nooit over je eigen grenzen gaat. Ook is er een heerlijk stoombad, dat is een goede voorbereiding op de massages en behandeling want al je poriën gaan er van open staan. In de negen verschillende behandelkamers vind je privacy en heerlijke schoonheids behandelingen zodat je niet alleen van binnen, maar ook van buiten weer helemaal fris bent. Om ook aan je dagelijkse portie beweging te komen is er bij het complex een groot zwembad en zijn er diverse kleinere binnen- en buitenbaden. Ook wanneer je een hapje wilt eten of alleen wat wilt drinken ben je hier aan het juiste adres, de keuken zet je moeiteloos een heerlijk diner voor! Wil je na die heerlijke dag nog niet in huis, dan is er ook een viersterren hotel bij het complex aanwezig waar je de nacht door kunt brengen.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Fonteyn Thermen

Gertrudisboulevard 200
4615MA Bergen op Zoom
Nederland

Contact

164260202

Openingstijden en reserveren

Is Fonteyn Thermen open? Kijk op de website van Fonteyn Thermen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.