Met korting naar Freizeitpark Ruhpolding

Wat is Freizeitpark Ruhpolding?

Freizeitpark Ruhpolding is een prachtig pretpark in Beieren, Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder een achtbaan, een karretjesbaan, een waterpark, een klimmuur en een kabelbaan. Er zijn ook veel restaurants, cafés en winkels. Het park is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Freizeitpark Ruhpolding is een must-see voor iedereen die een leuke dag wil beleven.

Freizeitpark Ruhpolding reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Freizeitpark Ruhpolding beoordeling achter te laten.

Freizeitpark Ruhpolding

Freizeitpark Ruhpolding is een gezellig pretpark in de Bayerische Alpen in het Duitse plaatsje Ruhpolding. Het park heeft attracties voor kinderen in alle leeftijden. Van achtbanen tot leuke speeltoestellen, treinen, glijbanen en zelfs een gedeelte speciaal voor jonge kinderen: Babyland. Het park is gelegen in een bosrijk gebied, dus Freizeitpark Ruhpolding ligt midden in de natuur. Er is dus genoeg plaats voor de kinderen om lekker te ravotten en een dag te hebben om niet snel te vergeten.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Freizeitpark Ruhpolding

Vorderbrand 7
83324 Ruhpolding
Duitsland

Contact

+49(0)86631413

Openingstijden en reserveren

Is Freizeitpark Ruhpolding open? Kijk op de website van Freizeitpark Ruhpolding voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.