Met korting naar Fries Museum

Wat is Fries Museum?

Het Fries Museum is een museum in Leeuwarden dat je alles leert over Friesland, haar inwoners en de rijke geschiedenis.

Fries Museum reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fries Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Fries Museum tickets

Het Fries Museum laat je alles zien van Friesland; de klederdracht, de taal, haar inwoners maar ook kunst en exposities ontdek je in dit museum. Wil jij meer te weten komen over de persoonlijkheid van Friesland? Koop op deze pagina je voordelige entreebewijs. Je vindt hier namelijk verschillende kortingsacties waarmee je gemakkelijk en snel kunt besparen op je Fries Museum toegangskaartje. Zo leer je op een voordelige manier meer over deze unieke provincie en haar inwoners. Het is een geschikt uitje voor gezinnen, kunstliefhebbers, vrienden en toeristen. Via Uitmetkorting.nl beleef je een betaalbaar dagje Fries Museum in Leeuwarden! Wacht niet langer en profiteer!

Fries Museum Leeuwarden

Soms lijkt het alsof Friesland een totaal ander land is dan Nederland in plaats van een provincie. De klederdracht, de kunst, de tradities en de taal zijn echt anders van wat we in de rest van ons land kennen. Hoeveel weten de mensen uit de rest van Nederland nu eigenlijk over Friesland? Wil je meer leren over de 11 steden, het platteland en de haat-liefde verhouding met het water in Friesland? Kom dan naar het Fries Museum in de provinciehoofdstad Leeuwarden. Door verschillende tentoonstellingen, kunstwerken en verhalen kom je te weten wat er zo bijzonder is aan Friesland. Een bezoek aan het museum is extra bijzonder wanneer je een rondleiding volgt. Deze pagina houdt je op de hoogte van alle kortingsacties op jouw kaartje voor het Fries Museum.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Fries Museum

Wilhelminaplein 92
8911BS Leeuwarden
Nederland

Contact

058-2555500

Openingstijden en reserveren

Is Fries Museum open? Kijk op de website van Fries Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.