Met korting naar Fries Scheepvaart Museum

Wat is Fries Scheepvaart Museum?

Het Fries Scheepvaart Museum in Sneek is een museum over de geschiedenis van de Friese scheepvaart tussen de 17e en 20e eeuw, met een speciaal kindermuseum voor de jongste bezoekers.

Fries Scheepvaart Museum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fries Scheepvaart Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Fries Scheepvaart Museum tickets

Een geschiedenis museum met Friese trots: het Fries Scheepvaart Museum. Je ontdekt hier de geschiedenis van de Friese scheepvaart en de invloeden op zijn omgeving. Het Fries Scheepvaart museum is een geschikt uitje voor geschiedenisliefhebbers. Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties en kortingsbonnen om je bezoek aan dit geschiedenis museum zo voordelig mogelijk te maken. Een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum is als het ware een tijdreis door de ontwikkelingen van de scheepvaart. De invloeden om zijn omgeving en de Friese cultuur. Koop op deze pagina je entreebewijs snel en voordelig en geniet van een historiek dagje weg in Sneek.

Fries Scheepvaart Museum Sneek

Ontdek alles over de geschiedenis van de Friese scheepvaart in het Fries Scheepvaart Museum van Sneek. Het is een veelzijdig museum waar je enerzijds meer leert over de scheepvaart van de 17de tot de 20ste eeuw en anderzijds kennis maakt met de historie van de stad Sneek en de Friese Zuidwesthoek. Er wordt ook stilgestaan bij de watersport en de woon- en leefcultuur van kooplieden en schippers uit de regio. Het Friese museum heeft een uitgebreide collectie. Er zijn honderden scheepsmodellen te zien, net zoals meer dan 1500 onderdelen van schepen. Er wordt stilgestaan bij de scheepsbouw door middel van gereedschappen, onderdelen en vele bouwtekeningen. De prenten en schilderijen in het Fries Scheepvaart Museum geven je een goed beeld van het leven, de schepen en het landschap van vroeger. Natuurlijk wordt er ook even stilgestaan met het beroemdste evenement in Friesland, de Elfstedentocht. Er zijn allerlei oude schaatsen en andere toepasselijke voorwerpen te zien. In het Fries Scheepvaart Museum zijn verder duizenden voorwerpen te zien die vroeger werden gebruikt door de Friezen. Van schoenen tot handtassen en van bestek tot naaimachines: er komt van alles voorbij. Er zijn in het Friese museum ook wisselende tentoonstellingen, bijvoorbeeld over een bepaalde periode of de werken van een bepaalde kunstenaar. Wil jij ook meer weten over de Fries Scheepsvaart? Kortingen op het Fries Scheepsvaart Museum verkrijg je via deze pagina; doe mee aan de veiling, de Dagje-Uit Quiz of boek een kortingsactie die bij jou past! Binnenkort sta jij in dit Museum uit Sneek, jouw bezoek blijft in ieder geval betaalbaar via Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Fries Scheepvaart Museum

Kleinzand 16
8601BH Sneek
Nederland

Contact

+31 (0)515-414057

Openingstijden en reserveren

Is Fries Scheepvaart Museum open? Kijk op de website van Fries Scheepvaart Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.