Met korting naar Giants of the Ice Age

Wat is Giants of the Ice Age?

De Giants of the Ice Age waren een groep mammoeten, woolly rhinos, sabeltandtijgers en andere dieren die tijdens de laatste ijstijd leefden. Ze waren de grootste landdieren ooit, met een enorme kracht en een onoverwinnelijke wil om te overleven. Hun verdwijning was een mysterie, maar hun legende blijft voortbestaan.

Giants of the Ice Age reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Giants of the Ice Age beoordeling achter te laten.

Giants of the Ice Age Amsterdam

Ga 30.000 jaar terug in de tijd en ontdek hoe jouw voorouders tijdens de ijstijd leefden! Giants of the Ice Age is een rondtrekkende tentoonstelling over de ijstijd en komt voor 13 weken naar Nederland. Ontdek hoe de Neanderthalers voor zichzelf zorgden en zie welke gigantische dieren er in die tijd op onze aarde rondliepen. Ook nieuwsgierig geworden? Bezoek de expositie met korting! Je vindt alle actuele kortingen op deze pagina, zoals een exclusieve kortingsbon. Deze print je uit en geef je af aan de kassa van de Amsterdam EXPO. Je krijgt meteen korting op je toegangskaartje! Je kan daarnaast ook profiteren van voordeel door de kaartjes in de voorverkoop aan te schaffen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Giants of the Ice Age

Gustav Mahlerlaan 24
1082MC Amsterdam
Nederland

Contact

0900-8411

Openingstijden en reserveren

Is Giants of the Ice Age open? Kijk op de website van Giants of the Ice Age voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.