Met korting naar Handwerkbeurs

Wat is Handwerkbeurs?

Ben jij dol op breien, haken of borduren? Mis dan zeker de handwerkbeurs niet! Dit is de plek voor alle handwerkfanaten van de Benelux. De beurs vindt plaats in Zwolle in de provincie Overijssel.

Handwerkbeurs reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Handwerkbeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Handwerkbeurs tickets

Bezoek de Handwerkbeurs in Zwolle nu voordelig! Deze handwerkbeurs heeft alles om de perfecte trui of sjaals te maken en heeft een ruim aanbod materialen. Wil je leren handwerken of jouw techniek verbeteren, bezoek dan de Handwerkbeurs! Volg een workshop of ontmoeten andere creatievelingen en wissel technieken uit. Uitmetkorting.nl hoop je dichterbij die perfecte sjaal te brengen, uiteraard voordelig! Op deze pagina vind verschillende kortingsacties en de beste aanbiedingen om de Handwerkbeurs voordelig te kunnen bezoeken. Wie weet win je wel gratis kaarten tot de Handwerkbeurs. Bezoek deze handwerkbeurs nu voordelig en laat nieuwe ideeën en technieken op je af komen!

Handwerkbeurs Zwolle

Vind je het leuk om je eigen truien te breien? Mutsen te haken of sjaals te punniken? Dan is het enorm leuk om de Handwerkbeurs te bezoeken. Ieder jaar verzamelen alle handwerkfanaten zich op deze Beurs om ideetjes en tips te delen. Ook tref je veel kraampjes waar je wol, garen, knoopjes, linten en nog veel meer handwerkspullen kunt kopen. Er zijn nog veel mensen in Nederland die naar hartenlust met handwerk bezig zijn en de Handwerk Beurs is de plek waar je weer nieuwe ideeën kunt opdoen. Handwerkclubs en ondernemers die van handwerk hun werk hebben gemaakt staan op de Beurs om iedereen die een passie voor handwerk heeft te inspireren. Je kunt ook diverse workshops volgens waarin je de kneepjes van het vak leert. Het is ook de juiste plek voor de nieuwste patronen, borduurpakketten en fournituren. Op de Handwerkbeurs krijg je uiteraard veel ideetjes over het maken van compleet nieuwe artikelen maar je kunt je handwerkkunsten natuurlijk ook gebruiken om oude spijkerbroeken of tassen op te pimpen. Voor de echte creatievelingen is het smullen geblazen op de Beurs, je wilt namelijk alleen meer lintjes, stoffen en pailletten inslaan. Bezoek de Handwerkbeurs en ontdek de ontelbare mogelijkheden! Wil jij de fijne kneepjes van het handwerken leren? Voor een schappelijke prijs via Uitmetkorting.nl bezoek je al de Zwolse beurs. Voor meer inspiratie rondom creativiteit, maar ook rondom korting ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Contact

+31 (0)592-273903

Openingstijden en reserveren

Is Handwerkbeurs open? Kijk op de website van Handwerkbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.