Met korting naar Hertog Jan Brouwerij

Wat is Hertog Jan Brouwerij?

De Hertog Jan Brouwerij, net buiten Arcen is meer dan honderd jaar geleden opgericht door een groep vrienden en uitgegroeid tot één van de meest gedronken bieren van Nederland. Bezoek de brouwerij nu met korting en volg een rondleiding door deze authentieke brouwerij. rnrnZo'n honderd jaar geleden, in 1915, werd door een groep vrienden de brouwerij van één van de meest gedronken Nederlandse bieren opgericht. De Hertog Jan Brouwerij is nog steeds in het Limburgse Arcen te vinden maar is in de loop der tijd een aantal keer overgegaan op andere eigenaars en is na de Tweede Wereldoorlog zelfs een keer weder opgebouwd. De brouwerij krijgt pas in 1998 de naam de Hertog Jan Brouwerij, vernoemd naar de dertiende eeuwse hertog Jan I van Brabant. Deze beste man hield van feesten waar bier rijkelijk vloeide, dus deze naam is goed gekozen! De brouwerij brengt veel bieren op de markt: denk maar aan Bockbier, Oud Bruin, Primator of Weizener. De brouwerij is tegenwoordig open voor bezoekers. Bezoek de ambachtelijke brouwerij en maak kennis met de bieren van Hertog Jan. Zie hoe ze hier worden gebrouwen: ruik aan het hop en proef de mout! Je krijgt een rondleiding door de brouwerij en ziet alle ketels waar het gouden goedje in gebrouwen wordt. Maak ook een tocht per fietstrein, huifkar of oldtimer door het Limburgse landschap die door de brouwerij georganiseerd worden. Je sluit de rondleiding uiteraard af met een verfrissende goudgele rakker van Hertog Jan.

Hertog Jan Brouwerij reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hertog Jan Brouwerij beoordeling achter te laten.

Hertog Jan Brouwerij Arcen

Meer dan honderd jaar geleden, in 1915, werd door een groep vrienden de Hertog Jan brouwerij opgericht destijds genaamd De Vriendschap. Door de tijd heen is Hertog Jan uitgegroeid tot een van de meest gedronken Nederlandse bieren en niet weg te denken in de Nederlandse bierschappen. De Hertog Jan brouwerij is te vinden net buiten Arcen, Limburg. Hertog Jan heeft verschillenden soorten bieren op de markt; Pilsner, Bockbier en Oud Bruin. Tegenwoordig is de brouwerij open voor bezoekers en kun je het complete brouwproces onder begeleiding van een ervaren gids met eigen ogen zien. Je maakt kennis met het brouwproces van de verschillende Hertog Jan bieren. Je krijgt uitleg over het brouwproces werkt en je krijgt te zie hoe alles wordt gebrouwen. Voel het hop, proef de mout en geniet van een verfrissende goudgele rakker in de brouwerij! Op deze pagina staat een overzicht aan kortingsacties voor de Hertog Jan brouwerij.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Hertog Jan Brouwerij

Kruisweg 44
5944EN Arcen
Nederland

Contact

8000230375

Openingstijden en reserveren

Is Hertog Jan Brouwerij open? Kijk op de website van Hertog Jan Brouwerij voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.