Met korting naar Het Arsenaal

Wat is Het Arsenaal?

Het Arsenaal in Vlissingen is een attractiepark in piratenstijl met attracties, theatershows en een groot aquarium. Kinderen leren hier op speelse wijze alles over piraten en zeerovers.

Het Arsenaal reviews

Op basis van 26 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Het Arsenaal beoordeling achter te laten.

Korting op Het Arsenaal tickets

Op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Je hoeft niet langer te zoeken! Door de scherpe acties via Uitmetkorting.nl kan je nu snel genieten van een voordelig dagje uit. Dit attractiepark is volledig in piratenstijl en is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Er is voor kinderen van alles te doen en ze zullen dan ook de hele dag zoet zijn. Ga zelf mee op ontdekkingsreis of geniet van een verse koffie in het restaurant. Op deze pagina vind je in ieder geval de meest actuele kortingsacties voor Het Arsenaal. Besparen op toegangskaartjes tot Het Arsenaal is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het Arsenaal Vlissingen

Bij Het Arsenaal in Vlissingen laat je je eens helemaal gaan. Hebben je kinderen er altijd al van gedroomd om piraat te zijn? Hier kan dat! Ze leren er ook nog een hoop van. Zo zie je hoe de piraten leven. Door de ramen zie je hoe de koks aan het werk zijn en je ziet de slaapplaatsen van de piraten, die doen natuurlijk ook weleens een dutje. In het grootste piratenpark van Nederland zie je exact hoe het er in aan toe ging in de tijd van de piraten. Je gids tijdens dit avontuur is de enige echte Kapitein Zwartbaard. Hij neemt je mee naar het piratenhol met feestvierende skeletten en je ervaart een super spannende zeeslag. Behalve alle piraten is er ook aandacht voor wat er ónder de zeespiegel leeft. Het Arsenaal heeft namelijk een uitgebreide collectie vissen, zoals zeepaardjes, roggen, haaien en murenes. In het tropische gedeelte van het aquarium zie je felgekleurde visjes rondzwemmen. Neem ook een kijkje op het krokodilleneiland en bewonder het skelet van een aangespoelde potvis. Je sluit de dag af door als een echte piraat het kraaiennest in te klimmen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de Westerschelde en het Zeeuwse landschap. Op deze pagina is er geen sprake van piraterij; Uitmetkorting.nl publiceert unieke kortingsacties. Korting voor Het Arsenaal verkrijg je hier.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Het Arsenaal

Arsenaalplein 7
4381BL Vlissingen
Nederland

Contact

+31 (0)118-415400

Openingstijden en reserveren

Is Het Arsenaal open? Kijk op de website van Het Arsenaal voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.