Met korting naar Het Scheepvaartmuseum

Wat is Het Scheepvaartmuseum?

Het Scheepvaartmuseum is een unieke plek in Amsterdam. Hier kun je alles leren over de Nederlandse geschiedenis van de zeevaart. Je kunt de schepen bekijken, de tentoonstellingen bezoeken en de interactieve activiteiten doen. Een bezoek aan het museum is een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud.

Het Scheepvaartmuseum reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Het Scheepvaartmuseum beoordeling achter te laten.

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum is vanwege de gevarieerde collectie en activiteiten een leuk dagje uit voor jong en oud. Kinderen t/m 12 jaar gaan gratis mee, evenals begeleiders van mensen met een beperking. Kinderen van 13 t/m 17 jaar krijgen korting op de tickets. Deze korting is ook beschikbaar voor studenten en bezitters van de CJP Cultuurkaart. Op Uitmetkorting.nl vind je actuele kortingen voor dit museum. Zodra er een nieuwe aanbieding beschikbaar is, komt deze op de pagina van Het Scheepvaartmuseum.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1
1018KK Amsterdam
Nederland

Contact

020-5232222

Openingstijden en reserveren

Is Het Scheepvaartmuseum open? Kijk op de website van Het Scheepvaartmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.