Met korting naar Hoge Veluwe

Wat is Hoge Veluwe?

In het Gelderlandse Hoenderloo ligt een prachtig nationaal natuurpark genaamd de Hoge Veluwe. 5400 hectare met heide, vennen en stuifzand reikt ver voor je uit. Een uniek stukje Nederland.

Hoge Veluwe reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hoge Veluwe beoordeling achter te laten.

Korting op Hoge Veluwe tickets

Op zoek naar rust en natuur? Ga naar de Hoge Veluwe en geniet van 5400 hectare natuur. Bezoek het Nationaal Park de Hoge Veluwe nu met korting en zie herten, wilde zwijnen, schapen en andere dieren in het wild. Het grootste natuurgebied van nederland brengt je Nederlandse bossen, heide, zandduinen en vennen. Haal je kaartjes online via Uitmetkorting.nl en bemachtig een voordelig Hoge Veluwe toegangskaartje. Ben je van plan vaker naar De Veluwe te gaan, haal dan een Beschermerkaart en bezoek onbeperkt het park. Ga je met meer dan 20 personen, dan is de groepskorting een interessante kortingsdeal.

Hoge Veluwe Hoenderloo

In Hoenderloo ligt er een prachtig nationaal natuurpark, waar je heerlijk kan uitwaaien in de provincie Gelderland. De veluwe bestaat voor vijf procent uit 5400 hectare stuk grond. Word jij heel blij van veel groen en uitgestrekte stukken land? Op de Hoge Veluwe geniet je enorm van de natuur. Bekijk in alle rust de bossen, de heide, vennen en het stuifzand. Op de Hoge Veluwe zie je ook veel bedreigde dier- en plantensoorten, die op de ‘Rode Lijst’ staan. Een unieke belevenis. Misschien kom je als je geluk hebt ook een edelhert, een wild zwijn, een moeflon of een ree tegen al rond rennend op de vlakte. Er is ook een hoop recreatie op de Hoge Veluwe. Het Kröller-Müller vind je hier ook, met werken van ondere andere Vincent van Gogh, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Het museum beschikt ook over een beeldentuin, met prachtige kunstwerken in de openlucht. Naast het Kröller-Müller ligt het woonhuis waar Helene en Anton Kröller-Müller vroeger woonachtig waren. Het pand is ontworpen door de architect Berlage. De Hoge Veluwe is niet alleen adembenemend mooi, ook een bijzondere verschijning waar natuur, cultuur en architectuur samenkomen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Hoge Veluwe

Houtkampweg
7352TC Hoenderloo
Nederland

Contact

0800 - 8353 628 (werkdagen tussen 9.00 en 16.00)

Openingstijden en reserveren

Is Hoge Veluwe open? Kijk op de website van Hoge Veluwe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.