Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst kortingscodes

Wat is Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst?

Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst is een prachtig vakantiepark in de Veluwe. Geniet van de rust en de natuur, maar ook van de vele faciliteiten zoals een zwembad, een restaurant en een speeltuin. Ideaal voor een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst beoordeling achter te laten.

Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst Kootwijk

In Kootwijk ligt vakantiepark De Berkenhorst. Het terrein heeft een meertje en kenmerkt zich door het vele groen op en rondom het bungalowpark. Er zijn verschillende leuke dingen te doen voor de kinderen zoals tennissen, midgetgolf en er is een grote speeltuin. Er is een overdekt zwembad waar de kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Naast een warm bubbelbad is er ook een sauna, Turks stoombad en solarium aanwezig om even heerlijk te ontspannen terwijl de kinderen nog een ritje van de glijbaan maken. Er is een apart bad voor baby's, peuters en kleuters zodat ze..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken