Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold kortingscodes

Wat is Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold?

Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold is een prachtig vakantiepark in het hart van Drenthe. Geniet van de rust en de natuur, maar ook van de vele faciliteiten zoals een zwembad, een restaurant, een speeltuin en een recreatieprogramma. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Kom genieten van een heerlijke vakantie in Het Drentse Wold!

Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold beoordeling achter te laten.

Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold Hoogersmilde

Wie zin heeft in een zorgeloze vakantie in een schitterend bosrijk natuurgebied, boekt deze bij Hogenboom Vakantieparken Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde. Dit bungalowpark bevindt zich aan de voet van natuurgebied Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Vergeet dus zeker niet je wandelschoenen mee te nemen. Het is een heerlijk gebied om er lekker op uit te trekken. Natuurlijk ook leuk en fijn om dit fietsend te doen. Het is een mooie combinatie van loof- en naaldbossen, zandverstuivingen,..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken