Hogenboom Villapark Akenveen kortingscodes

Wat is Hogenboom Villapark Akenveen?

Hogenboom Villapark Akenveen is een prachtig vakantiepark in Friesland. Het park ligt aan het meer en heeft veel faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant en een speeltuin. Er zijn verschillende accommodaties, waaronder luxe villa's, stacaravans en chalets. Geniet van een ontspannen vakantie in de natuur en beleef een onvergetelijke tijd bij Hogenboom Villapark Akenveen.

Hogenboom Villapark Akenveen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hogenboom Villapark Akenveen beoordeling achter te laten.

Hogenboom Villapark Akenveen Tynaarlo

Villapark Akenveen in het Drentse Tynaarlo is een ruim opgezet vakantiepark waar je prima kunt vertoeven. Op het terrein ligt een grote recreatieplas van zo'n zes hectare. Ideaal voor een verfrissende plons in het water, waar je overigens ook in kunt duiken. In het negentien meter diepe bronwater is onder andere een mosselbank aangelegd voor een mooie afdaling in het heldere water. Gooi je liever een hengel uit, dan staat er een vijver van vier hectare vol vis voor je klaar. Sommige huizen op het bungalowpark hebben uitzicht op het water. Op het villapark is van alles..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken