Met korting naar Holle Bolle Boom

Wat is Holle Bolle Boom?

In Tuitjenhorn in de gemeente Schagen ligt de Holle Bolle Boom. De Holle Bolle Boom is een speelparadijs met drie grote belevenissen: de binnen-, de buiten- en de plons- beleving. Het is zowel mogelijk om de belevenissen te combineren, maar je kunt je ook een hele dag begeven in één van de indoor-, outdoor- of zwembad- omgevingen.

Holle Bolle Boom reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Holle Bolle Boom beoordeling achter te laten.

Holle Bolle Boom Tuitjenhorn

Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn is een binnen- en buiten speeltuin en een zwembad. In de buitenspeeltuin kun je spelen in een doolhof of maak je een speurtocht. Binnen kun je klimmen, kruipen en glijden. En dan is er ook nog een overdekt zwembad. Dit zwemparadijs is helemaal in hetzelfde thema uitgevoerd. Ga zwemmen onder een lekkende toren van Pisa of spring op een watertrampoline. In dit speelparadijs verveel je je echt geen moment want als je dacht dat je alles gehad had, duikt er ineens weer een nieuwe attractie op. Kom met het hele gezin, allemaal vriendjes en vriendinnetjes of de hele familie naar deze locatie en geniet de hele dag door. Tussen het spelen en zwemmen door krijgen jullie ongetwijfeld grote honger. Daar heeft Koning Pa-Radijs wat op verzonnen. Buiten vind je een terras, bij de Pitstop scoor je snelle snacks en pannenkoeken en bij restaurant De Stamboom smul je van uitgebreide brunch, lunch of een heerlijk warm en koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden en reserveer indien mogelijk alvast een plaatsje. Zo weet je zeker dat je geen moment honger krijgt. Dit speel- en waterparadijs is niet alleen heel vermakelijk maar ook heel smakelijk.

Praktische informatie


Adres

Bongerdlaan 3
1747CA Tuitjenhorn
Nederland

Contact

226390620

Openingstijden en reserveren

Is Holle Bolle Boom open? Kijk op de website van Holle Bolle Boom voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.