Met korting naar Iguana

Wat is Iguana?

Dierentuin Iguana is een mooie plek om te bezoeken. Met meer dan 1200 dieren uit alle uithoeken van de wereld, waaronder leeuwen, tijgers, kameel, beren en papagaaien, heeft het iets te bieden voor iedereen. Niet alleen bezoekers, maar ook de dieren van Dierentuin Iguana genieten van dit heerlijke stukje Afrika in Nederland. Familiedagjes zijn hier extra leuk met als einde een bezoekje aan het water- en speelland, het allerleukste voor kinderen. Kom eens kijken!

Iguana reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Iguana beoordeling achter te laten.

Iguana Vlissingen

Europa's grootste, geheel overdekte, reptielenzoo staat in Vissingen. In de Iguana Reptielenzoo geniet je van een uitgebreide expositie van levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld. In deze dierentuin zie je allerlei soorten dieren. Van de kikkers en padden die je in de achtertuin wel eens tegen komt, tot de vogelspin en Mississippialligator die je liever niet zomaar tegenkomt. Leer in korte tijd alles over deze levende reptielen, amfibieën en insecten.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Iguana

Bellamypark 31-35
4381CH Vlissingen
Nederland

Contact

(0118) 417-219

Openingstijden en reserveren

Is Iguana open? Kijk op de website van Iguana voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.