Met korting naar IJsbeelden Festival

Wat is IJsbeelden Festival?

Internationale ijssculpturen evenement 't Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Ieder jaar rond december gaat het van start. Kunstenaars van wereldniveau gaan het hele jaar aan de slag om de vrieshal van 1200m² te voorzien van prachtige, ijzige kunstwerken. Een uniek evenement voor jong en oud.

IJsbeelden Festival reviews

Op basis van 107 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw IJsbeelden Festival beoordeling achter te laten.

Korting op IJsbeelden Festival tickets

Op het IJsbeelden Festival worden de IJsselhallen te Zwolle omgetoverd tot een paleis vol met ijzige kunst. Een goed begin van de kerstvakantie, bezoek een winters evenement het Nederlandse IJsbeelden Festival! Dit uitje is prima te combineren met een bezoek aan de historische binnenstad, met alle leuke boetiekjes. In de laatste weken van het jaar zal jij zeker wel op zoek gaan naar mooie cadeautjes voor onder de kerstboom! Om ervoor te zorgen dat je portemonnee aan het eind van het bezoek leeg is, zoeken wij de nodige kortingen voor je op. Alle acties staan op deze pagina!

IJsbeelden Festival Zwolle

Zwolle is de plek waar IJskunstenaars samen aan de slag gaan om de IJsselhallen om te toveren tot een inspirerende plek met ijssculpturen. De kunstenaren gaan hier jaarlijks aan de slag, met in hun achterhoofd een ludiek thema. Alle ijs- en sneeuwsculpturen, van wel 1 tot 6 meter hoog, dragen een steentje bij aan het overkoepelende verhaal. In 2018 luidt het thema van het festival 'Wereldberoemde Verhalen', onder andere Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood en nog vele andere klassiekers worden hier op unieke wijze weergegeven en verteld. Ben jij een liefhebber van ijs en houd je van verhalen? De ijzige tentoonstelling tijdens het Nederlands IJsbeelen Festival is dan een geschikt festival voor jou. Naast dat het een bijzondere vorm van kunst is, past het goed bij het seizoen en kom je helemaal in de stemming voor wat druiliger weer. Toch biedt 't Nederlands IJsbeelden Festival ongeacht het wat koudere karakter, een knusse omgeving waar onder het genot van een kopje chocolademelk genoten wordt van ijzige kunst. Verzeker jezelf van een dagje uit naar dit festival en boek nu tickets via Uitmetkorting (uiteraard met fraaie korting)!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres IJsbeelden Festival

Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Nederland

Contact

088-9090660

Openingstijden en reserveren

Is IJsbeelden Festival open? Kijk op de website van IJsbeelden Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.