Met korting naar Indoor Skydive Roosendaal

Wat is Indoor Skydive Roosendaal?

Indoor Skydiven in een windtunnel kan bij Indoor Skydive Roosendaal. Stap in de windtunnel en ervaar hoe het is om een ‘vrije val’ te maken. Een bezoekje aan dit indoor skydive centrum is een uniek uitje vol van adrenaline.

Indoor Skydive Roosendaal reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Indoor Skydive Roosendaal beoordeling achter te laten.

Korting op Indoor Skydive Roosendaal tickets

Zoek je een origineel, actief en spannend uitje? Dan is Indoor Skydive Roosendaal echt iets voor jou. Hier ervaar je namelijk een parachutesprong in een enorme windtunnel. Door de kracht van de windmachine is het net alsof je uit een vliegtuig springt. Indoor skydiven is een stuk voordeliger dan een echte parachutesprong, maar om het nog goedkoper te maken verzamelen we op deze pagina alle kortingen voor Indoor Skydive Roosendaal. Het is bijna altijd mogelijk om te besparen op je skydive. Is er momenteel geen korting beschikbaar? Plan je sprong dan in de daluren doordeweeks, dan betaal je minder!

Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal, een uitje waar je gaat vliegen. In dit indoor skydivecentrum stap je in een enorme windtunnel en ervaar hoe het is om uit een vliegtuig te springen. Voel de enorme windkracht tegen je aandrukken. Ben je een starter dan leer je welke houdingen je aan kan nemen om tot een gave vrije val te komen. Tijdens je vrije val wordt je als starter begeleid door een ervaren instructeur. Ben je al vaker geweest en je certificaat al in bezit, dan mag je alleen de windtunnel in. Indoor Skydive Roosendaal is dus toegankelijk voor First Timers en de meer ervaren Frequent Flyers. Skydive Roosendaal is ook toegankelijk voor bedrijven, bezoek bijvoorbeeld het skydivecentrum als personeels- of teamuitje en laat je bedrijf vliegen. Via Uitmetkorting.nl kun je voordelig een bezoek brengen aan Indoor Skydive Roosendaal middels een van de kortingsacties op deze pagina.

Mensen bezochten ook: A'DAM Lookout, Eventsbakery, Fun Valley Maastricht, Indoor Skydiving Bottrop, Lovers Powerzone, Sportiom

Praktische informatie


Adres

De Stok 24
4703SZ Roosendaal
Nederland

Contact

0165-520547

Openingstijden en reserveren

Is Indoor Skydive Roosendaal open? Kijk op de website van Indoor Skydive Roosendaal voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.