Een totaal overzicht van entreeprijzen Dagjes Uit

Als je een dagje uit gaat, is het fijn om te weten wat je dat gaat kosten. Daarom vind je hieronder een overzicht van de toegangsprijzen van ieder pretpark, dierentuin of museum. In Nederland, maar ook in België en Duitsland!

We hebben de prijzen genoteerd voor kinderen, volwassenen en senioren. Ook zie je tot welke leeftijd jonge kinderen gratis mee naar binnen mogen. Vaak is dit drie jaar, maar in sommige gevallen hoef je tot hun 18e niet te betalen!

Nederland

België

Duitsland

Dierentuinen 2013Dierentuinen 2013Dierentuinen 2013
Pretparken 2013Pretparken 2013Pretparken 2013
Musea 2013Musea 2013

In het eerste kwartaal van 2014 updaten wij deze pagina naar de entreeprijzen van het nieuwe seizoen: 2014!

De toegangsprijzen in dit overzicht zijn de reguliere toegangsprijzen aan de kassa. Hier kun je uiteraard nog op besparen door een kortingsbon te gebruiken, of de kaartjes alvast online te bestellen en thuis uit te printen. Dat laatste heeft niet alleen als voordeel dat je geld bespaart, maar ook dat je direct door kan lopen naar de kaartcontrole.

En omdat je er met alleen de entree nog niet bent, hebben we we ook de parkeerkosten genoteerd, voor zover dat mogelijk was. Als er ‘niet van toepassing’ staat, heeft de dagattractie geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan dan op een parkeerplaats in de buurt, waar vaak wisselende tarieven gelden.

Zie ook: Pretparkbezoek in 2013 6% duurder dan in 2012.