Met korting naar Ir. Ottenbad

Wat is Ir. Ottenbad?

Het Ir. Ottenbad, een zwembad voor de hele familie in Eindhoven. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig voor zowel jong en oud, een recreatiebad, een 25-meterbad, een instructiebad, een therapiebad met glijbaan.

Ir. Ottenbad reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ir. Ottenbad beoordeling achter te laten.

Ir. Ottenbad Eindhoven

Kom met het hele gezin een dagje genieten van het water en kom zwemmen in het Ir. Ottenbad in Eindhoven. Dit zwembad in Noord-Eindhoven heeft veel verschillende leuke baden waar jong en oud zich de hele dag prima kan vermaken. Zo is er een 25-meter lang bad waar heerlijk baantjes getrokken kan worden. Fanatieke zwemmers hebben hier de ruimte om flink aan hun techniek en conditie te werken. Aan de zijkant van het bad staan een hoge en een lage duikplank waar je de mooiste duiken en bommetjes vanaf kunt maken. De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben en genieten van de 60 meter lange superglijbaan. In het recreatiebad is ook een tweede glijbaan, de waterslide met drie banen naast elkaar zodat je met je broertjes en zusjes tegelijkertijd van de glijbaan kan roetsjen. Natuurlijk kunnen de volwassen ook heerlijk relaxen bij het Ir. Ottenbad. Het zwembad heeft namelijk ook een welnessgedeelte waar je lekker kunt ontspannen in het bubbelbad, kruidenbad of stoomcabine. Ir. Ottenbad in Eindhoven is ook een perfecte plek om een kinderfeestje te houden. Het bad heeft namelijk naast de mooie zwembaden ook een groot buitenbad. Kom dus lekker zwemmen in Noord-Eindhoven bij Ir. Ottenbad.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Ir. Ottenbad

Vijfkamplaan 12
5624EB Eindhoven
Nederland

Contact

040-2388800

Openingstijden en reserveren

Is Ir. Ottenbad open? Kijk op de website van Ir. Ottenbad voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.