Met korting naar Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy

Wat is Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy?

Jeugdvakantieland is een evenement dat jaarlijks terugkeert in Rotterdam Ahoy. Deze dagen staan in het teken van veel leuke attracties. Denk hierbij aan knutselen, schminken, tekenen en schilderen. En: hier vind je het grootste springkussen van Europa!

Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy beoordeling achter te laten.

Korting op Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy tickets

Wil je tijdens jouw vakantie wat leuks te doen hebben in de omgeving van Rotterdam? Jeugdvakantieland is dan precies wat je nodig hebt. Het perfecte evenement om plezier te maken, lol te hebben en te leren. Natuurlijk is het altijd mooi meegenomen om een lagere prijs te betalen voor de entree. Hier bekijk je heel makkelijk en snel alle lopende kortingsacties van Jeugdvakantieland. Bij Uitmetkorting.nl vind je ieder jaar weer mooie aanbiedingen voor Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy. Wees er snel bij en houd de actiepagina in de gaten! Zo houd je geld over om nog meer uitjes met je kinderen te boeken.

Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy

Jeugdvakantieland is een jaarlijks terugkerend evenement in Ahoy Rotterdam. Dit event richt zich volledig op kinderen tussen de twee en dertien jaar. Je kunt hier van alles ondernemen: van schilderen en tekenen tot knutselen en schminken of heel veel andere leuke spellen. Jeugdvakantieland bestaat al meer dan 60 jaar en organiseert ieder jaar het leukste speelparadijs. Natuurlijk zijn ouders, ooms, tantes en opa’s en oma’s ook welkom tijdens dit feestelijke evenement in Ahoy Rotterdam. Vergeet je zwemkleding niet, want hier ontdek je de leukste waterattracties. Jeugdvakantieland is dagelijks vroeg geopend. Het is dus de hele dag feest bij het grootste speelplein van Nederland! Wil jij het grootste springkussen van Europa van dichtbij bewonderen? Boek dan een entreeticket via de acties van Uitmetkorting.nl en ontdek het zelf! Bovenaan de pagina vind je het overzicht van de actuele kortingen voor Jeugdvakantieland. Bekijk alle lopende acties en ontdek of er een actie geldt! Zo maak je er een voordelig uitje van!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy open? Kijk op de website van Jeugdvakantieland Rotterdam Ahoy voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.