Met korting naar Kasteel De Haar

Wat is Kasteel De Haar?

Kasteel de Haar is een historisch kasteel, te vinden in het Utrechtse Haarzuilens. Neem een rondleiding langs de grachten, poorten en ophaalbruggen of bekijk het prachtige gebouw van binnen.

Kasteel De Haar reviews

Op basis van 52 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kasteel De Haar beoordeling achter te laten.

Korting op Kasteel De Haar tickets

Kasteel de Haar is vrij toegankelijk voor houders van een Museum Jaarkaart. Als je deze niet hebt, kun je online kaarten bestellen voor leuke speurtochten, tentoonstellingen of een bezoek aan het park en de kasteelwinkel. Voor kinderen gelden er voordelige kindertarieven, tot 4 jaar is de entree gratis. Als je met een grote groep het kasteel bezoekt krijg je een privégids en behoren speciale thema's tot de mogelijkheden. Ook hier geldt dat er voor groepen een korting gegeven wordt op de entreeprijs. Diverse kortingsacties items zijn te vinden op Uitmetkorting.nl.

Kasteel De Haar Haarzuilens

Het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland staat in het Utrechtse Haarzuilens. In Kasteel de Haar is het hele jaar door van alles te doen. Er is veel theater, er zijn allerlei kindervoorstellingen en er worden regelmatig leuke fairs georganiseerd. Niet alleen rondom het kasteel worden leuke dingen georganiseerd, ook in dit prachtige paleis valt van alles te beleven. Tijdens de rondleiding leer je meer over de grachten, poorten, ophaalbruggen en architectuur van Kasteel de Haar. Een bezoek aan dit kasteel is dus niet alleen hartstikke leuk maar ook nog eens heel leerzaam. Bovendien is een bezoek aan het kasteel ook nog eens heel leuk voor kinderen. Er zijn speciale rondleidingen voor kinderen waarin ze allerlei geheimen ontdekken. Wist je bijvoorbeeld wel dat ridders heel bang waren voor spoken? De gids zal je er alles over vertellen tijdens de rondleiding. Uiteraard zijn de kinderen van harte welkom in hun ridderkleren of prinsessenjurk. In dit bijzondere sprookjeskasteel kom je ten slotte niet dagelijks. Bekijk tevens de agenda voor leuke activiteiten speciaal georganiseerd voor kinderen. Misschien staat er wel een ijskraam, eet je heerlijke pannenkoeken in het koetshuis of doe je een spannende speurtocht of verken het doolhof.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hoensbroek, Loevestein, Muiderslot, Paleis Het Loo, Paleis Op De Dam, Paleis Soestdijk

Praktische informatie


Adres Kasteel De Haar

Kasteellaan 1
3455RR Haarzuilens
Nederland

Contact

030-6778515

Openingstijden en reserveren

Is Kasteel De Haar open? Kijk op de website van Kasteel De Haar voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.