Met korting naar Kasteel Doorwerth

Wat is Kasteel Doorwerth?

Kasteel Doorwerth ligt nabij de Rijn in het Gelderlandse dorpje Doorwerth. De Brucht werd al in de 13e eeuw gebouwd en nog vele vertrekken zijn intact gebleven. Kom het ervaren in de drie musea gevestigd in het kasteel.rn

Kasteel Doorwerth reviews

Op basis van 26 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kasteel Doorwerth beoordeling achter te laten.

Korting op Kasteel Doorwerth tickets

Kasteel Doorwerth heeft een prachtige ligging en is daarom al een bezoek waard. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang. CJP houders krijgen een aantrekkelijke korting op de ticketprijs. Kasteel Doorwerth is echt een aanrader om met een groep familie of vrienden te bezoeken, hiervoor krijgen jullie dan ook een betaalbaar tarief. Er zijn diverse mogelijkheden voor groepsrondleidingen. Kleine kinderen onder de 4 jaar hebben gratis entree. Blijf op de hoogte voordelige kaarten voor Kasteel Doorwerth op Uitmetkorting.nl.

Kasteel Doorwerth

In het Geldersch Landschap zijn zeer bijzondere kastelen te vinden die goed bewaard worden door een stichting. Één van die kastelen is Kasteel Doorwerth, een kasteel waarbij je direct denkt aan prinsessen en stoere ridders. In de dertiende eeuw is dit kasteel gebouwd en nog steeds is het kasteel nog in een zeer goede staat. In een bijzondere omgeving van bossen, akkers en weilanden is dit kasteel echt een parel in de wijde omgeving. Een bezoekje aan dit kasteel is heel leerzaam want je leert ook nog eens behoorlijk wat over de omgeving, de jacht en natuurlijk over het kasteel. In de hoofdburcht van het kasteel bevinden zich namelijk drie verschillende musea. Het Kasteelmuseum vertelt je alles over de geschiedenis en de bewoners van het kasteel. Het Nederlands Jachthuismuseum leert je van alles over de jacht. In het museum Veluwezoom kom je alles te weten over de omgeving waarin dit kasteel ligt. Terwijl de kinderen zich inbeelden hoe het zou zijn om in zo'n paleis te leven, steken de ouders tijdens hun bezoek aan deze musea ook het een en ander op. Een leuk dagje uit voor het hele gezin is de bijzondere omgeving van het Geldersch landschap.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel De Haar, Kasteel Hoensbroek, Loevestein, Muiderslot, Paleis Het Loo, Paleis Op De Dam, Paleis Soestdijk

Praktische informatie


Adres Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 2
6865ND Doorwerth
Nederland

Contact

026-3397406

Openingstijden en reserveren

Is Kasteel Doorwerth open? Kijk op de website van Kasteel Doorwerth voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.