Met korting naar Kernie's Familienpark

Wat is Kernie's Familienpark?

Net over de grens bij Arnhem en Nijmegen vind je in Kalkar het Duitse Kernie’s Familienpark ook wel Wunderland Kalkar genoemd. In dit all-inclusive familiepark kan je onbeperkt genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs en nog veel meer lekkers.

Kernie's Familienpark reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kernie's Familienpark beoordeling achter te laten.

Korting op Kernie's Familienpark tickets

Kernie’s Familienpark in het Duitse Kalkar is een all-inclusief familiepark. Geniet voordelig en onbeperkt van verschillende attracties en heel veel lekkers. Je wordt niet voor het blok gezet met dure consumptie en je weet vooraf al wat je kwijt bent. Het Grand Café, Steak House en Buffet-restaurant hebben allen verschillende arrangementen en zo is er voor iedereen wat wils. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele kortingsacties en kortingsarrangementen. Zo kun je voordelig all-inclusive toegangskaartjes voor Kernie’s Familienpark in de wacht slepen. Dus zeg dag tegen onverwachte kosten en hallo tegen voordelige Kernie’s Familienpark toegangskaarten.

Kernie's Familienpark Kalkar

Kernie's Familienpark is onderdeel van het Duitse hotel- en attractiepark Wunderland Kalkar. Dit entertainmentpark, opgericht door de Nederlander Hennie van der Most, ligt vlak over de grens bij Nijmegen. Je hoeft je er geen moment te vervelen. Een van de grootste voordelen van het Familienpark is de all-in toegangsprijs. De attracties, frietjes, ijs, fris, koffie en thee zijn onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen. Ook het parkeren van je auto is gratis. Door deze all-inclusive kaartjes bespaar je veel geld op een dagje pretpark. Woon je in de buurt en wil je nog meer besparen? Ga dan op woensdagmiddag vanaf 13:00 uur, want dan geldt er een gereduceerd tarief. Op een andere manier besparen kan natuurlijk via Uitmetkorting. Met jouw voordelige entreeticket kan je de gehele dag ravotten. Op de Vertical Swing, de Klimwand of 't Reuzenrad. Een ander groot voordeel aan Kernie's Familienpark is dat het een all-inclusive concept is. Je kunt dus de hele dag eten waar jij zin in hebt! Is dat geen feest? Scoor je kaarten nu!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Kernie's Familienpark

Griether Strasse 110-120
47546 Kalkar
Duitsland

Contact

0049-2824-9100

Openingstijden en reserveren

Is Kernie's Familienpark open? Kijk op de website van Kernie's Familienpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.