Met korting naar Kerstcircus Ahoy

Wat is Kerstcircus Ahoy?

Kerstcircus Ahoy is de grootste kerstcircus van Nederland. Spectaculaire acrobatiek, lachwekkende clowns en professionele trapezewerk maken de voorstellingen van Kerstcircus Ahoy adembenemend. Kerstcircus Ahoy in Rotterdam heeft elk jaar een nieuw, verrassend programma voor jong en oud.

Kerstcircus Ahoy reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kerstcircus Ahoy beoordeling achter te laten.

Kerstcircus Ahoy Rotterdam

Kerstcircus Ahoy is het grootste overdekte circus event van Europa en wordt elk jaar rond de kerstdagen gehouden. Producent Fernand Banning presenteert ieder jaar weer deze show vol unieke en afwisselende acts. Maar liefst 15 shows laten je ruim 2,5 uur lang op het puntje van je stoel zitten. De spectaculaire, hilarisch en innemende acts worden uitgevoerd door mens en dier en zijn sensationeel en opzienbarend.
Al vele beroemde circus artiesten traden op, internationale circusartiesten zien het als een eer en komen graag naar Rotterdam om hun act te tonen aan het Nederlandse publiek. Banning reist zelf door heel Europa voor de beste internationale top-acts voor zijn Kerstcircus in Ahoy Rotterdam. De voorstellingen van Kerstcircus Ahoy zijn altijd tot in de puntjes verzorgt! Dit klassieke circus met live circusorkest is een adembenemende show voor jong en oud.
Op deze pagina vind je verschillende acties om Kerstcircus Ahoy met korting te bezoeken en wordt verrast door alle spectaculaire, adembenemende acts van Kerstcircus Ahoy.

Mensen bezochten ook: Circus Renz, Cirque Du Soleil, Groot Kerstcircus Den Haag, Wereldkerstcircus, Wintercircus Amsterdam, Wintercircus Apeldoorn, Wintercircus Utrecht

Openingstijden en reserveren

Is Kerstcircus Ahoy open? Kijk op de website van Kerstcircus Ahoy voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.